Steder du kan have din hund med på forlænget weekend

Hund i hundetaske ved siden af kuffert
Steder du kan have din hund med på forlænget weekend
Henrik Andersen
-
17/03/2023
-

Der er ikke noget bedre end en forlænget weekend, hvor du, din partner eller hele familien kan pakke kufferten og tage på et afstressende ophold. Hvis du har en hund, så er det dog vigtigt, at du vælger et ophold, hvor du gerne må have hunden med. Er du på bar bund, så følger her en række gode bud på hundevenlige destinationer, der kan danne ramme om en forlænget weekend.

Hundevenlige hoteller eller ferieboliger

Der er mange steder, hvor du kan have din hund med på forlænget weekend, men der er også mange steder, hvor det ikke er tilladt at have hund med. Hvis du skal på ferie i Danmark, så er det typisk ikke det største problem, da du blot skal vælge et hundevenligt hotel eller en feriebolig, hvor du må have hunden med.

Denne type ophold findes der mange af, for der er mange familier i Danmark, som har hund. Du kan derfor nemt booke et hundevenligt ophold på både et hotel og i en feriebolig, men det er altid en god idé at undersøge, om du rent faktisk må have hund med, før du booker dit ophold. Find hundetaske til ferien her.

Campingpladser tillader ofte hunde

Hvis du, din familie og din hund nyder at være udendørs, så er camping en sjov mulighed. Der er mange campingpladser, der tillader hunde, men sørg for at tjekke reglerne, før du booker, så du er sikker på, at du gerne må medbringe din firbenede ven. Til gengæld er det tilladt at medbringe hund på langt de fleste campingpladser.

Nogle campingpladser kan dog kræve, at du holder din hund i snor hele tiden, mens andre måske har begrænsninger for, hvilke områder din hund kan komme ind på. Det kan også være, at specifikke campingpladser kræver, at du har din hunds vaccinationspapirer i orden, men det er primært, hvis du er i udlandet.

Skal du blot overnatte i Danmark, så er der rig mulighed for at medbringe hunden på en forlænget weekend. Hvis du derimod skal til udlandet, så er det typisk en smule sværere at få hunden med, hvilket især gælder, hvis du skal flyve. Ofte er det derfor en bedre løsning at få hunden passet, hvis du skal til udlandet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!